miercuri, 10 martie 2010

Culoarea anului 2010

Noua culoare pentru anul 2010 este neasteptata.

În mod normal, această culoare este purtata, de obicei, in lunile de vară. Este o culoare plina de viaţă, de relaxare, ce stimuleaza spre evadare. Oamenii caută neincetat modalităţi de relaxare, forme de a compensa stresul cotidian, iar culorile joaca un rol important în această problemă.

Culoarea de top pentru anul 2010 este "Turquoise".


Pantone, compania care decide ce culori definesc industria modei in diferite sezoane (pentru accesorii, haine, pantofi, decoruri pentru acasă şi orice este parte din moda) a ales, ca de obicei, o culoare cu aspect universal. Turcoazul va insufleti atitudinile, atat in viata personala, cat si in cea profesionala... considerandu-se ca va acea impact chiar la nivelul dinamizarii economiei.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al societatii Pantone, descrie turcoazul drept o culoare care te poate face sa evadezi si sa emani prospeţime. Asta dupa ce, tot anul 2009, fucsia (ciclamul) a facut legea.
Turcoazul este una dintre culorile care te pot relaxa atunci cand esti stresat. Poate face ca o cameră sa fie preceputa ca un spa sau sa devina o evadere de week-end. Turquoise poate fi amestecat cu o mulţime de diferite culori cum ar fi gri, alb, negru, rosu, roz, purpuriu.

Un strop de TURCOAZ, bine dozat si plasat, te va mentine in centrul atentiei in tot anul 2010.



Combinat cu piele sau Swarovski, tucoazul te va pune perfect in valoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu